Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 4 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
38-мі роковини трагедії на Чорнобильській АЕС
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
26 квітня 2024

38-мі роковини трагедії на Чорнобильській АЕС

Чорнобиль… Сьогодні це слово знає увесь світ. Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок. Важким колесом «прокотилась» Україною аварія на Чорнобильській атомній станції. Для України, для всіх, хто причетний до трагедії, життя поділено на дві частини: до 26 квітня 1986 року і після нього. Цим частинам у народі вже дано назву – два кольори часу.

Ту мирну весняну, українську ніч на берегах Прип’яті люди не забудуть ніколи. О 1 годині 24 хвилини 40 секунд, коли містечко атомників Чорнобиль, Прип’ять і вся Україна міцно спали безтурботним сном, раптом пролунав вибух і над четвертим реактором Чорнобильської атомної електростанції велетенське полум’я несподівано розірвало нічну темряву.

До 38-ї річниці Чорнобильської аварії:

- вчителі основ здоров’я з учнями 5-11 класів та класні керівники з учнями 1- 4 класів провели цикл інформаційних хвилинок та переглянули відеофільми «Чорнобиль — горе України, її незагоєна рана», «Чорнобиль-крила біди», «Мій біль-Чорнобиль», «Збережемо пам’ять про подвиг», «Безсилля людства. Пам'ять і забуття»; провели уроки-пам’яті «Твій біль, Україно, -Чорнобиль»;

- вчитель образотворчого мистецтва разом з класними керівниками 1- 8 класів організували виставку малюнків «Чорнобиль – біль і скорбота України».

Посилання

 

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити