Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 6 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Уроки академічної доброчесності
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
01 березня 2024

Уроки академічної доброчесності

Академічна доброчесність починається з поведінки кожного – учнів, батьків, вчителів, директорів шкіл та органів управління освітою. Однак, на жаль, далеко не всі учасники освітнього процесу знайомі з поняттям академічної доброчесності. Тому учні 6 – В класу вирішили розібратися з цим поняттям та створили поради, які допоможуть не порушувати академічну доброчесніть у школі.

Посилання

 Доброчесність – це явище природи, воно не змінюється з часом та не залежить від пори року. Доброчесність – це внутрішній стан. Бути чесним, справедливим та відповідальним – риси, що виховуються за шкільною партою й на все життя.

Посилання

Бути доброчесним не так складно, як здається: цінуємо своїх однокласників, поважаємо себе і працю своїх товаришів, уникаємо образливих слів, не боїмося визнавати свої помилки, уникаємо обману, списування, плагіату. Така основна ідея флешмобу учнів 7 – Б класу.

Посилання

Доброчесність – це не просто слово, а наша життєва філософія. Вона робить світ кращим та дарує нам внутрішню гармонію та задоволення. Особливо в навчанні потрібно дбати про чесність та власні досягнення. Кожен має великий потенціал та здібності, і чесне власне виконання робіт – це шлях до саморозвитку та набуття знань. А використання плагіату, використання (Ctrl+C, Ctrl+V), не є правильним шляхом до успіху. Такої думки дотримуються здобувачі освіти 9 – Б класу.

Посилання

 

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити