Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 3 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Тиждень краси і гармонії
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
08 березня 2024

Тиждень краси і гармонії

3 04.03.2024 по 08.03.2024 в КЗ «Слобожанський ліцей №1» пройшов онлайн-тиждень краси і гармонії. Весна! Пора щастя, нового життя, цвітіння і сподівань на найкраще!

Здобувачі освіти 5-9 класів підготували неймовірні виставки своїх композицій, колективно виконували МК і брали участь в мистецьких проєктах. І все це діти присвятили чудовій порі року – ВЕСНІ!

Під керівництвом вчителів технологій КОРОЛЬОВОЇ І.М., ГОРДІЄНКО Л.П., вчителя образотворчого мистецтва ЛИСЕНКО О.І. учні вишукано і старанно підготували подарунки для своїх близьких в техніці паперопластика, стринг-арт. Неймовірної краси листівки та об'ємні букети тепер будуть прикрашати їх оселі. Також на уроці мистецтва учні були маленькими дизайнерами і виконали чудову квітку для свого капелюха.

Активна участь в майстер-класах, творчих майстернях, виставках, літературно-художній кав'ярні під гаслами №Моя українська весна» та «Весняний сонцесвіт» запалили на небі безліч зірок, вчителі можуть пишатися цим!! Все буде Україна! Разом до Перемоги!

Посилання

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити