Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 6 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Весна починається з Шевченка
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
09 березня 2024

Весна починається з Шевченка

Кожен народ має митця, який уособлює його перед світом. Для українців – це Тарас Шевченко. До 210 річниці з дня народження великого Кобзаря його слово пролунало і в 1- Б класі.

Посилання

Його життя — це боротьба за волю українців, а його творчість — невичерпна скарбниця мудрості, джерело духу та правдива совість української нації.

Посилання

Творчість Тараса Шевченка, як і сама постать вічного символу України, є знаною й шанованою в усьому світі. 9 березня вся Україна святкує день народження свого великого Кобзаря. Тарас Шевченко для нас - не просто поет, це людина, яка сформувала нашу національну самосвідомість. До цієї дати учні 5 – А класу з натхненням декламували вірш «Шевченкові».

Посилання

З нагоди 210-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка до вашої уваги мистецький проєкт учнів 9 – А та 9 – В класів «Весна починається з Шевченка», що містить добірку пророчих і натхненних рядків великого Кобзаря, актуальних сьогодні, як ніколи, на тлі картин сучасних художників.  Частіше ЗВЕРТАЙМОСЯ ДО КОБЗАРЯ, шукаючи в ньому відповіді на такі болючі питання сьогодення.

         Посилання

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити